Plàncton és una empresa jove nascuda al 2012, dinàmica, emprenedora i que s’adapta als canvis i les necessitats dels nostres clients. El nostre equip està format per professionals de les ciències del mar, biòlogues i oceanògrafes, així com una il·lustradora, dissenyadora gràfica i dissenyadora web per fer més creatius els continguts que generem.

 

Som la primera empresa de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona dedicada única i exclusivament a la divulgació i serveis relacionats amb el medi marí.

 

La filosofia de la nostra empresa és la d’apropar el mar i les ciències del mar al major número de persones possible mitjançant diversos projectes i iniciatives: tallers amb escolars, xerrades, campanyes de divulgació, xarxes socials, cartelleries, llibrets…

 

Plàncton, en la seva curta trajectòria ha estat guardonat amb el premi Emprèn en Femení de l’edició de 2012 que concedeix la Diputació de Tarragona, i escollida per a participar al programa Growing Up del Consell Comarcal del Baix Ebre en l’edició 2015 com una de les empreses amb potencial de creixement de la comarca.

 

Per a aquest projecte innovador, Escoles Blaves, hem afegit al nostre equip fundador de l’empresa a dues persones més amb el mateix entusiasme que nosaltres, i que entre d’altres tasques actuaran com a Auxiliars de Ciències del Mar als Instituts.

 

Per saber més de la nostra empresa visiteu la nostra web: www.plancton.cat

Eli Bonfill

Co-directora de Plàncton

Llicenciada en Ciències del Mar per la Universitat d’Alacant i Màster en Ciències del Mar. Apassionada de la divulgació científica i l’educació ambiental amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’educació en el lleure i ambiental. Ha coordinat diversos projectes de divulgació científica marina, tenint àmplia experiència en la creació de continguts divulgatius i didàctics sobre el mar en formats i per a públics molt diversos.

Aurora Requena

Co-directora de Plàncton

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Ciències del Mar. Ha participat en projectes sobre gestió pesquera al litoral català i valencià, i ha desenvolupat gran part de la seva feina dins el tercer sector ambiental participant en projectes per a la conservació i gestió d’àrees naturals, en projectes educatius així com en la gestió d’entitats. A més, té àmplia experiència en la creació de continguts divulgatius i didàctics sobre el mar en diferents formats i per a públics molt diversos.

També han format part del projecte:

Maria Toldrà

Auxiliar de Ciències del Mar

Llicenciada en Ciències del Mar per la Universidad de Vigo i Màster en Aqüicultura. Ha treballat durant més de 10 anys en diferents aspectes i espècies d’aqüicultura. Apassionada tant en qüestions d’investigació i producció aqüícola com en la divulgació d’aquesta disciplina.

Paula Ordoñez

Auxiliar de Ciències del Mar

Llicenciada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Biologia marina: Biodiversitat i conservació per la Universidad de la Laguna, i apassionada del mar. Ha participat en projectes d’ecologia marina, educació ambiental i estudis socioeconòmics en Reserves marines. S’ha dedicat sobretot a la conservació marina i divulgació. També és instructora de busseig i patrona portuària. Després de 5 anys a les Canàries ha tornat per apropar el mar a la ciutadania.

Javier Guallart

Auxiliar de Ciències del Mar

Doctor en Ciències biològiques per la Universitat de València. Investigador i docent freelance, ha treballat temes marins tan diversos com l’estudi de taurons de profunditat, la conservació d’espècies i àrees marines protegides, i diversos aspectes de biologia pesquera.

Arnau Olesti

Dissenyador gràfic i web

Graduat en Audiovisuals i Multimèdia a l’EU ERAM de Salt. Ha treballat en diferents projectes de disseny d’imatge corporativa, disseny editorial i animació motion graphics.

Alba Domingo

Dissenyadora gràfica i web i il·lustradora

Dissenyadora gràfica i web a Plàncton, ha treballat dissenyant diferents suports per divulgar projectes científics. Com a il·lustradora freelance, ha treballat en projectes editorials i de premsa tan per públic adult com infantil.